Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Rothschildok az iráni bankokat akarják?
  2012-02-20 18:50:50, hétfő
 
  A Rothschildok az iráni bankokat akarják?

Dátum: 2012. February 20. Monday, 18:14

Külföld
Pete Papaherakles - American Free Press, 2012 február 10

Lehetséges, hogy az Iráni Iszlám Köztársaság központi bankja (CBI) feletti irányítás a legfőbb ok, amiért most Irán áll a nyugati és izraeli hatalmak célpontjában? Ahogy a feszültségek nőnek és az Irán elleni egyébként nehezen elképzelhető háború közelebb kerül, érdemes megvizsgálni az iráni bankrendszert az amerikaival, brittel és az izraeli-vel összehasonlítva.



Néhány kutató rámutatott, hogy Irán egyike a világ azon három országának, amelynek a központi bankja még nincsen a Rothschildok ellenőrzése alatt.
Szeptember 11 elött még 7 ilyen ország volt: Afganisztán, Irak, Szudán, Líbia, Kuba, Észak-Korea és Irán. 2003-ban azonban Afganisztánt és Irakot is elnyelte a Rothschild polip, és 2011-ben Szudán és Líbia is elesett.
Líbiában, mialatt az ország még háborúban állt már létrejött a Rothschild bank Benghaziban.

Az iszlám tiltja a kamat szedését, ami hatalmas probléma a rothschildi bankrendszer számára. Néhány évszázaddal ezelőttig, a kamatszedés a keresztény világban is tilos volt és még halállal is büntették, ugyanis kizsákmányolásnak és elnyomásnak számított.

Amióta a Rothschildok 1815 körül átvették a Bank of England irányítását, folyamatosan terjesztik ki a banki ellenőrzést az egész világon. A módszerük az, hogy ráveszik az adott ország korrupt politikusait, hogy vegyenek fel hatalmas hiteleket, amelyeket soha nem lehet visszafizetni, s így a Rothschild bank adósai lesznek. Ha egy vezető nem fogadja el a kölcsönt, azt megbuktatják, elűzik vagy megölik. És ha ezek egyike sem sikerül, akkor a következő lépés az invázió melynek nyomán egy uzsora-alapú Rothschild bank jön létre.

A Rothschildoknak igen erőteljes befolyása van a világ legfőbb hírügynökségeire. Folytonos ismétléssel, a tömegeket becsapva rémtörténeteket hitetnek el alítólagos gonosz gazemberekről. A Rothschildok ellenőrzik a Bank of Englandet, a Federal Reserve-t, az Európai Központi Bankot, az IMF-et, a Világbankot és a bázeli Nemzetközi Elszámolási Bankot. Szintén az ő tulajdonukban van a legtöbb arany a világon, valamint a londoni aranytőzsde amely naponta meghatározza az arany világpiaci árát. At mondják, a család tulajdonában van, a bolygó vagyonának több mint a fele - a Credit Suisse becslése szerint 231,000,000,000,000 (kétszázharmincegy ezer milliárd) dollár (* a világ hivatalosan leggazdagabb embere Carlos S Helu 74 milliárd dolláros vagyonának a 3,122-szerese -a fordító számítása) - és ez Evelyn Rothschild, a jelenlegi családfő vezetése alatt áll.

Objektív kutatók azt állítják, hogy Irán a tálibokhoz, az iraki Szaddam Husszeinhez és a líbiai Moamer Qadaffi-hoz hasonlóan szintén nem a nukleáris vagy háborús fenyegetés miatt áll a célkeresztben.

Mi hát az igazi ok? Az olajon keresztül realizálható több ezermilliárdos profit vagy a szintén ezermilliárdkban mérhető háborús nyereség ? Illetve, hogy csődbevigyék az amerikai gazdaságot vagy a harmadik világháború elindítása ? Talán el akarják pusztítani Izrael ellenségeit vagy megsemmisíteni az iráni központi bankot, így akkor már senki sem marad aki szembeszálljon a rothschildi pénzfegyverrel ?

Ezen okok közül bármelyik elképzelhető, vagy ami még rosszabb, lehet, hogy mind egyszerre érvényes.

Forrás: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=43148

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4621
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hírügynökségeire, ezermilliárdkban, rothschildoknak, összehasonlítva, rémtörténeteket, megsemmisíteni, pénzfegyverrel, szembeszálljon, ezermilliárdos, thetruthseeker, gazemberekről, tulajdonukban, célkeresztben, bankrendszert, visszafizetni, afganisztánt, csődbevigyék, realizálható, rothschildok, célpontjában, tulajdonában, folyamatosan, meghatározza, feszültségek, bankrendszer, elképzelhető, papaherakles, politikusait, megbuktatják, leggazdagabb, megvizsgálni, amerikaival, irányítását, hivatalosan, világbankot, rothschildi, iráni bankokat, feszültségek nőnek, iráni bankrendszert, izraeli-vel összehasonlítva, világ azon, központi bankja, iszlám tiltja, kamat szedését, rothschildi bankrendszer, keresztény világban, banki ellenőrzést, egész világon, adott ország, következő lépés, invázió melynek, uzsora-alapú Rothschild, Pete Papaherakles, American Free Press, Iráni Iszlám Köztársaság, Federal Reserve-t, Európai Központi Bankot, Nemzetközi Elszámolási Bankot, Credit Suisse, Carlos Helu, Evelyn Rothschild, Szaddam Husszeinhez,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjt  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Jó éjt  Aki szeret, annak senki sem id...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Pillangó  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 24  Jó éjszakát  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A Gömb  Muratáj  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Naplemente  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Semmit ne higgy el  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gaál Viktor gondolata  Idézetek a barátságról  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A Mester kezének érintése  Ma  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Szent György nap  Jó éjszakát  Sokkal bölcsebb a természet,  A Mester kezének érintése  Muratáj  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Paul David Tripp Április 24  Próbálkozni kell ahhoz,  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Mester kezének érintése  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Esti kép  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
iráni bankokat, feszültségek nőnek, iráni bankrendszert, izraeli-vel összehasonlítva, világ azon, központi bankja, iszlám tiltja, kamat szedését, rothschildi bankrendszer, keresztény világban, banki ellenőrzést, egész világon, adott ország, következő lépés, invázió melynek, uzsora-alapú Rothschild, világ legfőbb, tömegeket becsapva, bázeli Nemzetközi, legtöbb arany, londoni aranytőzsde, arany világpiaci, család tulajdonában, bolygó vagyonának, világ hivatalosan, jelenlegi családfő, iraki Szaddam, líbiai Moamer, nukleáris vagy, olajon keresztül, szintén ezermilliárdkban, amerikai gazdaságot, harmadik világháború, iráni központi, rothschildi pénzfegyverrel, hírügynökségeire, ezermilliárdkban, rothschildoknak, összehasonlítva, rémtörténeteket, megsemmisíteni, pénzfegyverrel, szembeszálljon, ezermilliárdos, thetruthseeker, gazemberekről, tulajdonukban, célkeresztben, bankrendszert, visszafizetni, afganisztánt, csődbevigyék, realizálható, rothschildok, célpontjában, tulajdonában, folyamatosan, meghatározza, feszültségek, bankrendszer, elképzelhető, papaherakles, politikusait, megbuktatják, leggazdagabb, megvizsgálni, amerikaival, irányítását, hivatalosan, világbankot, rothschildi, évszázaddal, kamatszedés, ellenőrzést, benghaziban, ismétléssel, afganisztán, elszámolási, elnyomásnak, husszeinhez, aranytőzsde, ellenőrzése, ellenségeit, köztársaság, világháború, nemzetközi, gazdaságot, rothschild, világpiaci, országának, vagyonának, szeptember, alítólagos, pusztítani, keresztény, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.